Știri

Scenaristul „John Wick” lucrează la un serial „Dungeons & Dragons”

Probabil știați că Paramount și studioul de divertisment video al Hasbro, eOne, se află deja în etapa de casting pentru un film Dungeons & Dragons – iar rolul principal îi va reveni lui Chris Pine. Dar sigur nu știați că eOne lucrează și la un serial de televiziune bazat pe celebrul joc RPG Fantasy. Deja, Derek Kolstad, producătorul și scenaristul din spatele francizei John Wick, a fost angajat șă dezvolte scenariul.

Chris Pine to Star in Dungeons & Dragons Movie | CBR

Lansat în 1974, RPG-ul (joc de societate / tabletop) despre elfi, orci și alte sute de creaturi fantastice a câștigat o popularitate masivă în anii 1980. Faima i s-a revitalizat în ultimii ani și, de fapt, chiar a crescut în timpul pandemiei și a găsit o nouă generație de fani, datorită livestreaming-urilor dedicate de pe Twitch și YouTube. În octombire 2020, CEO-ul Hasbro, Brian Goldner, declara că vânzările au crescut cu 20% față de 2019. De aceea, Kolstad nici măcar nu este singurul scenarist care lucrează la o serie D&D: eOne lucrează cu mai mulți scriitori, pentru a dezvolta diverse proiecte din universul fantasy respectiv.

Kolstad este cel care a lansat franciza de acțiune Wick, după ce a scris scenariul original. Tot el a lucrat la continuările John Wick: Capitolul 2 și John Wick: Capitolul 3 – Parabellum. Este scenarist și la viitoarea serie Marvel The Falcon and the Winter Soldier și a a fost coproducător la serialul Die Hart, în care joacă Kevin Hart și John Travolta.


surse: hollywoodreporter.com, io9.gizmodo.com

%d blogeri au apreciat: