Știri

5 filme/seriale horror non-Hollywoodiene – cu trailere

Folklore – Indonezia, Japonia, Taiwan, Tailanda, Malaezia, Singapore, Filipine, Coreea de Sud

Canal: HBO Max

Seria produsă de HBO este o antologie horror din întreaga Asia și are episoade regizate de Joko Anwar, Eric Khoo sau Lee Sang-woo. Adaptează pentru TV legende din folclorul mai multor regiuni diferite, despre fantome, vampiri, monștri, canibali și criminali.

Seuwiteuhom (Sweet Home) – Coreea de Sud

Canal: Netflix

După o tragedie în familie, un tânăr se mută singur, într-un apartament nou. Dar curând descoperă că nu doar tristețea îl amenință, căci nimic din noua sa casă nu e ce pare. Alături de vecini, se trezește prins într-o luptă pentru supraviețuirea sa și soarta lumii.

Imawa no Kuni no Arisu (Alice in Borderland) – Japonia

Canal: Netflix

Adaptare TV a seriei manga cu același nume, serialul ne prezintă povestea unui grup de prieteni prinși într-un Tokyo alternativ, în care par să fie singurii supraviețuitori. Totul devine mai sumbru când descoperă că de fapt sunt parte a unui joc absurd și criminal, în care trebuie să rezolve puzzle-uri mortale, dacă vor să-și salveze viața.

The Night Comes for Us – Indonezia

Canal: Netflix

Policier, arte marțiale sau horror? Le ai pe toate în filmul regizat de Timo Tjahjanto, cu Joe Taslim în rolul principal drept Ito, un mafiot care își trădează Triada ca să salveze viața unei fetițe. Decizia de moment pune în mișcare o serie de evenimente brutale, care culminează cu o baie de sânge.

Impetigore – Indonezia

Canal: Shudder

În acest film regizat de Joko Anwar și propus de Indonezia la premiile Oscar (Film Străin), o tânără descoperă, după o viață de ghinion și nefericire, că a moștenit o casă în satul de unde provenea tatăl ei. Numai că nu e chiar binevenită și va trebuie să lupte pentru supraviețuire acolo…


sursa: nerdist.com

%d blogeri au apreciat: