Știri

Bloguldesefe.ro vine cu daruri: 2 vouchere de câte 150 lei, pentru cărți SF&F!

Bloguldesefe.ro împlinește 10 zile de existență și vrea să sărbătorească ocazia cu prietenii! Doar că, în loc să primească daruri, sărbătoritul… o să le ofere: 2 vouchere de câte 150 de lei, pentru cărți de pe site-ul Paladin.

Voucherele vor fi acordate prin tragere la sorți, în data de 13 martie 2021, ora 11, când blogul va ajunge deja la venerabila vârstă de o lună. (Deci articolul cu anunțarea lor între 11.15-11.30, cât durează să fie formulat și „urcat”).


Pentru primul voucher, în valoare de 150 de lei, se va trage la sorți dintre urmăritorii (followers) de pe pagina de Facebook. Tot ce ai de făcut este să dai follow aici:

link spre pagina oficială de Facebook bloguldesefe.ro


Pentru al doilea voucher, tot în valoare de 150 de lei, se va trage la sorți dintre urmăritorii (followers) de pe paginile de Twitter, Instagram sau WordPress. Tot ce ai de făcut este să dai follow pe una dintre paginile de mai jos (ori la toate, dacă vrei, caz în care o să apari în listă de 3 ori):

link spre pagina oficială de Twitter bloguldesefe.ro

link spre pagina oficială de Instagram bloguldesefe.ro

link spre pagina oficială de WordPress bloguldesefe.ro


Dacă aceeași persoană este follower și pe Facebook și pe una dintre celelalte social media, o să fie înscris în ambele liste (deci participă la ambele trageri la sorți).

În tragerea la sorți vor fi participanți atât cei care deja urmăresc la acest moment, cât și cei care se vor înscrie de acum până în 12 martie, ora 22.

În cazul extrem de improbabil în care câștigă aceeași persoană ambele vouchere, îl va primi pe primul și pentru al doilea se va relua tragerea.

Tragerea la sorți se adresează cititorilor de limbă română, deoarece cărțile Paladin sunt în limba română (urmăritorii străini, de altă limbă, nu vor fi înscriși la tragere).


Cum funcționează voucherele Paladin, aveți lămuriri aici – link. În rezumat, veți primi pe mail, de la Blogul de Sefe, un cod (în cursul zilei de 13 martie), pe care îl folosiți în coșul de cumpărături și se scad 150 de lei din totalul de plată. Codul este valabil un an.


Notă: editura Paladin nu este implicată în niciun fel în această premiere, nu are vreun parteneriat cu bloguldesefe.ro, iar această premiere nu este o campanie Paladin.


imagine de ibreaker213©123RF.com

%d blogeri au apreciat: