Știri

Câștigătorii tragerii la sorți pentru două vouchere Paladin de câte 150 lei!

După cum știați și probabil așteptați, azi, la împlinirea primei luni de existență, am tras la sorți câștigătorii pentru 2 vouchere de câte 150 de lei, pentru cărți de pe site-ul Paladin, oferite de Blogul de SeFe.


Pentru primul voucher, în valoare de 150 de lei, am tras la sorți dintre urmăritorii (followers) de pe pagina de Facebook:

link spre pagina oficială de Facebook bloguldesefe.ro

Pentru al doilea voucher, tot în valoare de 150 de lei, am tras la sorți dintre urmăritorii (followers) de pe paginile de Twitter, Instagram sau WordPress:

link spre pagina oficială de Twitter bloguldesefe.ro

link spre pagina oficială de Instagram bloguldesefe.ro

link spre pagina oficială de WordPress bloguldesefe.ro

Mai multe detalii despre condițiile de tragere găsiți aici, în articolul inițial, iar despre cum funcționează voucherele Paladin aveți lămuriri aici – link


CÂȘTIGĂTORII SUNT:

Pentru Facebook: Viorel Mocanu

Pentru celelalte social media: Andrei Inocan

Tragerea la sorți o puteți viziona în videoclipul următor (notă: dacă nu se vede clar, dați click pe HD! ):


Vă mulțumesc tuturor pentru participare, iată că deja ne-am adunat o comunitate de pasionați ai imaginației, care sunt convins că o să tot crească! Vă mulțumesc și pentru vizite: 1237 de vizitatori, cu 3618 de vizualizări, în doar o lună (prima de existență) – am fost uimit de atât de mult interes pentru un blog de nișă, inexistent anterior, fără putere de branding/marcă și fără un public deja fidelizat!

Dar cel mai mult vă mulțumesc pentru pasiune – e minunat că suntem atât de mulți și iubim imaginația cu atâta patos!

Vă doresc (ne doresc) tuturor cât mai mult ”scifi și fantasy, la zi”!


Notă: editura Paladin nu a fost implicată în niciun fel în această premiere, nu are vreun parteneriat cu bloguldesefe.ro, iar această premiere nu este o campanie Paladin. Voucherele sunt oferite din fondurile proprii ale Blogului de SeFe (bloguldesefe.ro) și nu reprezintă publicitate.


imagine de ibreaker213©123RF.com

%d blogeri au apreciat: