Știri

7 filme SF care apar în 2021 (trailere)

Chaos Walking – 5 martie

Daisy Ridley și Tom Holland sunt personajele principale din această distopie despre o colonie îndepărtată, unde toate femeile au murit sau dispărut, iar bărbații sunt afectați de Zgomot, o maladie misterioasă care îi face să își audă reciproc gândurile. Când Viola (Ridley) aterizează forțat pe planetă, Todd (Holland) este uimit să cunoască, pentru prima dată, nu doar o femeie, dar și un om neconectat prin Zgomot. Filmul adaptează o trilogie de Patrick Ness.

Free Guy – 21 mai

Ryan Reynolds este vedeta acestei comedii negre meta-fictive despre un funcționar bancar ce descoperă că, de fapt, e doar NPC într-un joc. Guy (Reynolds) are parte de o „deșteptare” stil Truman Show și complotează pentru a deveni eroul jocului, înainte ca programatorii să-l închidă.

Ghostbusters: Afterlife – 11 iunie

Noul film din seria Ghostbusters ni-i aduce înapoi pe Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver și Annie Potts, în aceleași roluri ca în primul film. Această urmare începe în Oklahoma, unde o mamă singură (Carrie Coon) și cei doi copii ai săi au moștenit o fermă de la tatăl răposat, Egon Spengler. Când orașul e zguduit de cutremure misterioase, copiii și profesorul lor (Paul Rudd) descoperă legătura dintre tată și vînătorii de fantome.

Old – 23 iulie

În cea mai recentă producție a celebrului M. Night Shyamalan, o familie aflată într-o vacanță la Tropice descoperă, spre șocul și groaza lor, că plaja izolată pe care se află îi îmbătrânește rapid, astfel că își trăiesc întreaga viață într-o singură zi.

Reminiscence – 3 septembrie

Regizat și scris (scenariu) de Lisa Joy (Westworld), acest thriller SF ne spune povestea lui Nick Bannister (Hugh Jackman), un veteran singuratic dintr-un viitor Miami aflat sub ape. Nick își câștigă existența ajutând clienții să-și retrăiască amintiri la alegere, dar când memoria unui client sugerează că iubita veteranului, Mae (Rebecca Ferguson), a fost implicată într-o crimă, Nick trebuie să descopere adevărul.

Dune – 1 octombrie

Amânat față de lansarea planificată în 2020, filmul lui Denis Villeneuve’s va debuta pe HBO Max în octombrie. Bazat pe celebra serie SF a lui Frank Herbert, Dune are loc într-un viitor îndepărtat, în care o societate feudală intergalactică se bazează pe case nobile ce concurează pentru resurse și putere. Timothée Chalamet îl joacă pe Paul Atreides, fiul ducelui trimis (exilat, mai degrabă) pe Arrakis, o planetă deșertică, dar unica sursă a Mirodeniei – drogul ce permite călătoria interstelară (și multe altele).

Matrix 4 – 22 decembrie

PHOTO BY WARNER BROS.

Au trecut aproape 20 de ani de la ultimul film Matrix. Lana Wachowski se întoarce alături de actorii Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith și, evident, Keanu Reeves (Neo) – dar nu știm prea multe deocamdată și nici trailer nu avem.


sursa: esquire.com

%d blogeri au apreciat: