Știri

Keanu Reeves va fi BRZRKR și pe micile ecrane

Anul trecut, Keanu Reeves s-a implicat pentru prima dată în domeniul BD, fiind co-scenarist la seria BRZRKR a celor de la BOOM! Studios. Seria limitată (12 numere) a fost scrisă împreună cu Matt Kindt, ilustrată de artistul grafic Ron Garney și spune povestea unui războinic nemuritor (cunoscut drept „B”), pe jumătate divin, dar și foarte violent, în vârstă de peste 80.000 de ani – recent angajat de guvernul SUA pentru misiunile secrete cele mai periculoase și sângeroase.

© BOOM! Studios

Lansată pe 3 martie anul acesta, a avut un succes enorm: prima revistă a vândut deja 615.000 de exemplare, adică a bătut recordurile BD pe ultimii 30 de ani. Ceea ce nu rămas neobservat, așa că cei de la Netflix tocmai au cumpărat drepturile și-l vor adapta într-un serial.

Rolul principal va fi jucat, evident, de Keanu Reeves, care va fi și producător, alături de Ross Richie și Stephen Christy de la BOOM! Studios și Stephen Hamel de la Company Films.

DYNAMIC FORCES® - BRZRKR (BERZERKER) #1 COVER A BY RAFAEL GRAMPA AND COVER  B BY MARK BROOKS CGC GRADED!
©BOOM! Studios

Pe deasupra, Netflix va realiza și un serial BRZRKR de animație, unde vocea personajului principal va fi tot Reeves și care va extinde universul fictiv din reviste.

Iar dacă ambele seriale vor avea succes… sunt zvonuri și despre un film de cinema.

În rolul principal…. da, ați ghicit, Keanu Reeves. 


imaginea principală: © BOOM! Studios.

sursa: nerdist.com

%d blogeri au apreciat: