Știri

Pierce Brosnan va juca în Black Adam

Super-eroul negativ al DC Comics, Black Adam, va avea parte de propriul film de cinema în 2021 (produs de Warner Bros) și va fi jucat de Dwayne “The Rock” Johnson.

Adaptarea ne va prezenta originile personajului, iar anul trecut, la  DC FanDome, au fost dezvăluite și câteva planșe de concept art, desenate de artiștii grafici Jim Lee și BossLogic. Tot acolo, s-a dezvăluit că Noah Centineo îl va juca pe Atom Smasher.

Promo image of Black Adam along with Hawkman, Doctor Fate, Cyclone, and Atom Smasher.
DC/WB

Din moment ce au fost deja meționați Black Adam și Atom Smasher, fanii au întrebat dacă apar în film și restul personajelor din Justice Society of America – iar răspunsul a fost pozitiv. Ulterior, s-a mai precizat că Cyclone va fi jucată de Quintessa Swindell, Hawkman de Aldis Hodge, iar Doctor Fate… mai vedem.

Ei bine, ieri revista Hollywood Reporter a dezvăluit că personajul Kent Nelson/Doctor Fate va fi interpretat de Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan on James Bond, his childhood in Ireland and his  environmental activism - Encore!

Justice Society of America a apărut prima dată în 1940, în All Star Comics #3. Pe atunci, echipa era compusă din Doctor Fate, Hour-Man, Spectre, Sandman, Atom, Flash, Green Lantern și Hawkman. Încă de atunci, Doctor Fate este un personaj foarte puternic în universul DC (DCU).

Inițial (în anii 40), Doctor Fate era Kent Nelson, care a descoperit mausoleul vrăjitorului Nabu și a fost învățat magie de acesta, pe care o folosește ca să înfrunte răul și răufăcătorii. Ulterior, a fost pseudonimul și altor personaje, pregătite de Nabu în același rol.

Black Adam era un egiptean antic malefic, strămoș al personajului pozitiv Captain Marvel, care a venit în prezent ca să-l provoace pe acesta la luptă. Mai recent, a fost rescris de scenariștii DC Jerry Ordway, Geoff Johns și David S. Goyer, drept un anti-erou corupt, dar care încearcă să-și refacă reputația. 

Shazam floating
DC/WB

Black Adam este planificat să aibă lansarea în 22 decembrie 2021.


surse: hollywoodreporter.com, nerdist.com

imaginea reprezentativă © DC/WB

%d blogeri au apreciat: