Știri

Cine va fi Witcher în prequelul „The Witcher: Blood Origin”

Netflix tocmai a anunțat actorii care vor juca rolurile principale în noul serial din universul Witcher, prequelul spinoff The Witcher: Blood Origin: Laurence O’Fuarain  din Vikings și Game of Thrones va fi witcherul de serviciu (evident, altul decât Geralt de Rivia, jucat de Henry Cavill în seria a doua din serialul principal – detalii despre distribuție aici), iar partenera sa va fi jucată de  Jodie Turner-Smith (Queen & Slim, Nightflyers) .

O’Fuarain va fi Fjall, născut într-un clan războinic dedicat protecției unui rege, acum rătăcitor prin lume după moartea iubitei sale. În căutarea liniștii sufletești, dar și a răzbunării, el ajunge să străbată un întreg continent învăluit de război și haos, alături de cei mai neașteptați aliați.

Lui Fjall i se alătură Éile, o luptătoare binecuvântată cu grația și vocea unei zeițe, motiv din care și-a părăsit poziția privilegiată de gardian al reginei sale și a ales viața nomadă de… bard. Din cauza nenorocirilor care se revarsă peste lume, este însă nevoită să se întoarcă la sabie.

Acțiunea se desfășoară cu 1.200 de ani înainte de cea cunoscută de la Sapkowski, într-o lume încă dominată de elfi, și ne va prezenta prima apariție a unui witcher, dar și evenimentele care au dus la faimoasa „conjuncție a sferelor”, catastrofa după care au trecut în lume monștrii.

Producători executivi vor fi Declan de Barra (The Originals) și Lauren S. Hissrich, iar scriitorul Andrzej Sapkowski va servi drept consultant. 

Proiectul va lua forma unei mini-serii de 6 episoade. Filmările încep în 2021, deci probabil lansarea va avea loc în 2022.

Serialul principal, cel cu Henry Cavill, va mai fi însoțit și de alt spinoff la Netflix: un serial de animație despre Vesemir, mentorul lui Geralt –  The Witcher: Nightmare Of The Wolf.


sursa: bleedingcool.com

%d blogeri au apreciat: