Știri

Creatorul serialului „Outlander” va adapta și „Regatul spinilor și al trandafirilor” de Maas

Ron Moore, producătorul serialului Outlander (cărțile au apărut în română la Nemira, aici) și veteran și pe la Battlestar Galactica și Star Trek, va adapta și seria Regatul spinilor și al trandafirilor de Sarah J. Maas (cărțile au apărut în română la Rao, aici) , pentru rețeaua de streaming Hulu.

Deși Moore e mai cunoscut pentru SF-uri, probabil că adaptarea după Maas va fi mai degrabă stil Outlander, adică un fantasy adult romance. Ca și la  Outlander, are la dispoziție mai multe romane deja scrise – iar Regatul spinilor și al trandafirilor (A Court of Thorns and Roses) este, pe deasupra, mult mai modern (din 2015, comparativ cu 1991).

ediția Rao

Fanele seriei au reacționat mixt la anunț – multe și-au exprimat îngrijorarea că un serial nu ar putea adapta fidel seria de romane, dar totuși au considerat implicarea experimentatului Moore drept încurajatoare.

Oricum, va mai dura mult până la apariția serialului, din moment ce de-abia se scrie episodul-pilot. Deocamdată nu a avut loc procesul de casting și, evident, nu s-a anunțat data lansării.


sursa: cinemablend.com

%d blogeri au apreciat: