Știri

Primele imagini și trailer pentru ”Shadow and Bone”

În sfârșit, Netflix a scos la iveală un trailer și primele imagini pentru serialul Shadow And Bone, care va fi lansat pe 23 aprilie!

Bazat pe trilogia cu același nume a autoarei Leigh Bardugo (publicată și în română drept Regatul umbrelor de editura Trei, aici, aici și aici), Shadow And Bone / Regatul umbrelor ne duce în Ravka, o țară cândva măreață, care a fost sfâșiată în două de Hotarul Umbrei, o fâșie de întuneric aproape impenetrabilă și plină de monștri devoratori de oameni. Acum, soarta sa stă în mâinile unei fugare singuratice.

Alina Starkov nu s-a priceput niciodată la nimic. Dar când regimentul îi este atacat la Hotar și cea mai bună prietenă grav rănită, Alina dezvăluie o putere latentă care îi salvează viața – o putere care ar putea fi cheia eliberării țării devastate de război. Smulsă din viața pe care o cunoștea, Alina este dusă la curtea regală, pentru a fi antrenată ca membru în Grișa, elita vrăjitorilor, condusă de un misterios Întunecat.

Totuși, nimic în acel loc sclipitor nu este ceea ce pare. Întunericul se apropie și un întreg regat depinde de puterea ei neîmblânzită, așa că Alina va trebui să se confrunte cu secretele Grișei. . . dar și cu secretele inimii ei.

Serialul este produs de Eric Heisserer (Arrival, Bird Box) și regizat de Lee Toland Krieger (Chilling Adventures of SabrinaSuperman And Lois) și va avea 8 episoade de câte o oră.

Distribuția îi va include pe: Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Ben Barnes, Sujaya Dasgupta, Danielle Galligan, Daisy Head, Simon Sears, Calahan Skogman, Zoë Wanamaker, Kevin Eldon, Julian Kostov, Luke Pasqualino, Jasmine Blackborow și Gabrielle Brooks. Mai multe imagini în galeria de mai jos:


mai multe seriale SFFH care se lansează în această perioadă, cu trailere – aici


sursa: scifinow.co.uk

%d blogeri au apreciat: