Știri

E gata sezonul 2 din Witcher!

Netflix tocmai a anunțat că a terminat producția sezonului 2 din serialul fantasy Witcher, bazat pe romanele polonezului Andrzej Sapkowski (câteva dintre creaturile sale aici)- și îl va și lansa în acest an (probabil la toamnă).

Prima serie de 8 episoade, apărută în decembrie 2019 și inspirată din cărțile Ultima dorință și Sabia destinului, a fost unul dintre cele mai mari succese ale rețelei de streaming.

Filmările la al doilea sezon au fost demarate la începutul anului 2020, dar au fost întrerupte de pandemie. S-au reluat în august, apoi s-a îmbolnăvit de Covid actorul Kristofer Hivju, așa că le-au întrerupt. După o vreme au filmat din nou, însă în noiembrie iar le-au întrerupt, pentru a treia oară: nu mai puțin de 19 membri ai echipei au „încasat” virusul! După care alt necaz: s-a accidentat serios Cavill la picior și au fost nevoiți să continue, o vreme, fără el. Deci nu tocmai un proiect norocos până acum…

Oricum, iată că în sfârșit s-a terminat calvarul, anunț însoțit de Netflix printr-un filmuleț despre dificultățile prin care au trecut: 158 de zile de filmări, uneori în paralel / simultan cu 3 echipe diferite, în 15 locații distincte, cu o echipă de 1.200 de angajați, plus 89 de actori (mai multe despre fețele noi din distribuție aici). Probabil va fi destul de impresionant!

Și să nu uităm că între timp lucrează și la alte proiecte în același univers


surse: Netflix, tor.com

imaginea reprezentativă: Netflix

%d blogeri au apreciat: