Știri

Un nou joc polonez cu mitologie slavă (trailer)

Dacă vă era dor de serialul Witcher, aveți vești bune destule, de exemplu aici, aici sau aici; dacă însă vă este dor de lumea plină de mitologie slavă (câteva exemple aici) a jocurilor… viitorul e mai sumbru. Până la Witcher 4 vor mai trece mulți ani (măcar au anunțat că va exista Witcher 4!) și… nu va mai fi cu Geralt. Mi-e și groază să presupun cu cine…

Oricum, până atunci, vă mai puteți ostoi dorul de aventuri cu aromă slavă, mulțumită unui studio independent nou din Polonia, Covenant, care și anunțat primul lor joc, Gord. Vestea bună e că studioul o fi el nou, dar cei de acolo sunt foști membri ai echipei de la… CD Projekt Red! Da, cei care ne-au adus Witcher-ele; ajutați de colegi veniți de la 11 Bit Studios (cei cu Frostpunk!) pentru a scoate un joc fantasy adventure-strategy.

(mai multe pe site-ul lor)

Inspirat tot din mitologia slavă, ca și romanele lui Sapkowski, Gord ne va oferi o lume fantastică sumbră, iar ca gaming un amestec unic de survival, quest și city-builder. Jocul este încă în producție și se va lansa în 2022, dar trailerul ne dă speranțe că va fi o foarte bună alternativă până la viitorul Witcher!


sursa: bleedingcool.com

%d blogeri au apreciat: