Știri

Samuel L. Jackson se înFurie în ”Secret Invasion”

Samuel L. Jackson a anunțat că va fi Fury și în serialul Secret Invasion – deja a douăsprezecea oară când îl joacă într-un proiect MCU. Ben Mendelsohn, care a fost Talos în Captain Marvel și în Spider-Man: Far from Home, îi va da replica drept (un) Skrull.

Li se va alătura Kingsley Ben-Adir, care tocmai a fost nominalizat la Oscar pentru Once Night in Miami – nu se știe în ce rol, dar se pare că negativ. La fel și Olivia Colman – câștigătoare de Oscar, dar rol neprecizat.

An eyepatched Nick Fury stares intensely at the camera.
Samuel L. Jackson

Proiectul Secret Invasion a fost anunțat de încă din decembrie 2020, cu un scenariu de Kyle Bradstreet, care a fost scenarist și producător la Mr. Robot.

Serialul de 6 episoade pentru Disney+ va adapta miniseria omonimă de BD a Marvel Comics, apărută în 8 părți în 2008. Brian Michael Bendis, scenaristul seriei, a dezvoltat-o ca urmare la Annihilation din 2006 și a legat-o de mai multe alte serii MCU: Mighty Avengers, New Avengers, Young Avengers, Fantastic Four și Secret Warriors.

The cover of Secret Invasion, in which Skrulls are surrounded by lightning bolts.
Marvel Comics

Mai exact, seria spune povestea invaziei încercate de skrulli pentru a cuceri Terra. Capabili să-și schimbe forma, ei fură identitatea mai multor pământeni, inclusiv unele personaje celebre la Marvel. Împărăteasa lor, Veranke, se deghizează drept Spider-Woman, iar alți Skrulli se inflitrează în S.H.I.E.L.D. și Fantastic Four.


sursa: nerdist.com

imagine reprezentativă: Disney

%d blogeri au apreciat: