Știri

Ce povestiri SF sunt adaptate în Love, Death + Robots Volume 2

Pe 14 mai se lansează seria a doua din serialul Netflix de tip antologie SF Love, Death + Robots – din care prima serie a inclus câteva episoade excelente. Sunteți curioși de la ce autori au fost adaptate povestiri de data aceasta? Iată descrierile episoadelor!


Pop Squad (15 minute): regie Jennifer Yuh Nelson. Animație: Blur Studio.

După o povestire de: Paolo Bacigalupi. Într-un viitor în care resursele sunt controlate de bogați, „copiii neînregistrați” sunt interziși de stat. Un ofițer de poliție însărcinat cu aplicarea controlului populației se confruntă cu o criză de conștiință.


Life Hutch (10 minute): regie Alex Beaty. Animație: Blur Studio.

După o povestire de: Harlan Ellison. Când nava îi este deteriorată în luptă, un pilot de vânătoare se prăbușește pe o planetă pustie. Din fericire, există un adăpost automat care se poate refugia până la sosirea salvării … dacă poate supraviețui atât de mult.


Ice (10 minute): regie Robert Valley. Animație: Passion Pictures.

După o povestire de: Rich Larson. Într-un viitor în care mulți oameni sunt optimizați cu forță și rezistență extraordinare, „nemodificații” se simt lăsați în urmă. Conflictul de clasă provoacă o ruptură între doi frați, care își pun viața în pericol în timpul unei curse peste marea înghețată a coloniei lor.


The Tall Grass (8 minute): regie Simon Otto. Animație: Axis Animation.

După o povestire de: Joe Lansdale. Când un tren face o oprire neprogramată în mijlocul pustietății, un călător singuratic este atras în câmpurile înconjurătoare de lumini eterice în derivă. Dar curiozitatea sa se poate dovedi mortală, atunci când descoperă sursa iluminării.


Automated Customer Service (10 minute): regie Meat Dept (Kevin Dan Ver Meiren, David Nicolas, Laurent Nicolas). Animație: Atoll Studio.

După o povestire de: John Scalzi. Unii bătrâni au norocul să se bucure de pensie în comunități de viață asistată, ajutați de înalta tehnologie de mâine. Urmăresc doar relaxarea și împlinirea spirituală, toate nevoile lor fiind bine îngrijite… până când sclavii robotici decid să-i omoare.


All Through the House (4 minute): regie Elliot Dear. Animație: Blink Industries.

După o povestire de: Joachim Heijndermans. În Ajunul Crăciunului, o fetiță și fratele ei mai mic stau treji, prea entuziasmați ca să poată dormi. Când un clinchet de clopoței anunță sosirea Moșului, ei se strecoară jos, sperând să-l surprindă … dar găsesc ceva mult mai puțin simpatic decât se așteptau.


The Drowned Giant (10 minute): regie Tim Miller. Animație: Blur Studio.

După o povestire de: J.G. Ballard. Când un leș de două sute de metri este adus de valuri la mal, în apropierea unui mic sat de pescari, mulțimea se adună pentru a privi minunea. Un om de știință local documentează evenimentele pe măsură ce miraculosul devine mai întâi banal și apoi este uitat cu totul.


Snow in the Desert (15 minute): regie Leon Berelle, Dominique Boidin, Remi Kozyra, Maxime Luere. Animație: Unit Image.

După o povestire de: Neal Asher. Pe o planetă aridă de la marginea civilizației, un albinos fără vârstă, numit Zăpadă, este vânat de mai mulți asasini plătiți. După ce o străină frumoasă îi salvează viața, ea îi dezvăluie propriile planuri pentru el, dar păstrează și câteva secrete.


sursa: mashable.com

%d blogeri au apreciat: