Știri

Un film ”Vampire: The Masquerade”?

Eric Heisserer (producătorul serialului Shadow and Bone de pe Netflix), soția sa Christine Boylan (The Punisher) și compania de producție Hivemind (The Witcher și The Expanse) au încheiat un parteneriat cu Paradox Interactive, compania mamă a mărcii White Wolf, pentru a dezvolta o serie de proiecte de televiziune și cinema bazate pe RPG-ul The World of Darkness, binecunoscut fanilor jocurilor de societate (tabletop).

The World of Darkness a conturat o lume în care diverse creaturi supranaturale trăiesc în secret printre noi, iar diferitele seturi ale jocului se desfășoară în locații și perioade diferite. Cel mai cunoscut dintre jocurile The World of Darkness, lansate în 1991 de Mark Rein-Hagen, este Vampire: The Masquerade, dar mai există și alte titluri: Werewolf: The Apocalypse, Mage: The Ascension, Wraith: The Oblivion, Changeling: The Dreaming, Hunter: The Reckoning, Demon: The Fallen, Kindred of the East și Vampire: The Dark Ages.

Până în prezent, franciza nu a fost ecranizată, dar au existat mai multe jocuri video de succes, mai ales celebrul Vampire: The Masquerade – Bloodlines (2004). O continuare a acestui joc se află în prezent în curs de dezvoltare la Paradox.

Noua echipă plănuiește să dezvolte o serie de proiecte diferite pentru TV și cinema, începând, cel mai probabil, cu Vampire: The Masquerade.

În Vampire, lumea modernă este disputată în secret de mai multe clanuri de vampiri, vechi de milenii, care acționează în umbră, cu propriile coduri stricte de conduită. Acestea asigură continuitatea „Mascaradei”, iluzia că vampirii sunt doar mituri, nu reali. Acest cadru fictiv a avut suuces datorită gradului ridicat de personalitate și caracter acordat fiecărui clan, permițând astfel numeroase răsturnări de situație și modernizarea tropilor familiari despre vampiri.

The Clans of Vampire: the Masquerade | Vampire the masquerade bloodlines, Vampire  masquerade, Modern vampires

sursa: variety.com.

%d blogeri au apreciat: