Știri

Forța se trezește… din somnicul de prânz

Disney Plus și-a anunțat planurile de sărbătorit anul acesta Ziua Star Wars (Războiul Stelelor), pe 4 mai.

Pe lângă debutul anunțat deja al serialului de animație Star Wars: The Bad Batch, platforma de streaming va lansa și un scurtmetraj Simpsons, cu temă Star Wars și titlul The Force Awakens From Its Nap, unde personajul principal va fi Maggie Simpson (plus două pachete de artă grafică digitală pentru fanii SW).

Star Wars: The Bad Batch

How to watch "Star Wars: The Bad Batch" on Disney+
imagine Disney Plus

Serialul urmărește clonele experimentale de elită din Bad Batch (introduse pentru prima dată în Războiul clonelor), în timp ce își caută calea printr-o galaxie în schimbare rapidă, imediat după Războiul Clonelor. Membrii Bad Batch – o echipă unică de clone, care diferă genetic de frații lor din Armata Clonelor – posedă fiecare câte o abilitate excepțională singulară, care îi face soldați extraordinar de eficienți. În perioada tulbure de după război, vor întreprinde misiuni îndrăznețe de mercenariat, în timp ce se luptă să supraviețuiască și să își găsească un nou scop în viață.

The Force Awakens From Its Nap

Într-o grădiniță foarte, foarte îndepărtată…, Maggie se află într-o căutare epică – a suzetei furate. Aventura ei o aduce față în față cu tineri Padawani, Lorzi Sith, droizi familiari, răufăcători Rebeli și o luptă supremă împotriva părții sale întunecate…

imagine Disney Plus

Pachetul grafic Star Wars Biomes

O vacanță virtuală în cele mai emblematice și îndrăgite locații ale filmelor Star Wars, precum Hoth, Tatooine și Sorgan.

Pachetul grafic Star Wars Vehicle Flythroughs

Intrați în contact direct cu două dintre cele mai emblematice și îndrăgite nave din filmele Războiul Stelelor: o explorare a interioarelor și exterioarelor Millennium Falcon și ale unui distrugător stelar imperial.


sursa: variety.com

%d blogeri au apreciat: