Știri

Regizoarea serialului Witcher trece la Lord of the Rings

Amazon tocmai a anunțat că a atras un nou regizor în echipa care va lucra la viitoarea sa serie LOTR: Charlotte Brändström, cea care anterior a regizat The Man in the High Castle pe Amazon (după Philip K. Dick) și The Witcher (după Andrzej Sapkowski) și Jupiter’s Legacy pe Netflix.

Brändström se alătură altor doi regizori, deja anunțați, J.A. Bayona, care a realizat Jurassic World: Fallen Kingdom, și Wayne Che Yip, care a fost regizor la Deadly Class, Doctor Who, Doom Patrol și viitoarea adaptare a seriei Roata Timpului (The Wheel of Time), tot la Amazon.

Imagine: Amazon

Vestea sosirii lui Brändström vine la scurt timp după ce Amazon a dezvăluit bugetul uluitor pe care îl pune la bătaie pentru acest serial: 465 de milioane de dolari doar pentru primul sezon! Care se adaugă la jumătate de miliard de dolari cheltuită deja pentru a obține drepturile de autor.

Jennifer Salke, din partea Amazon, a explicat faptul că acest cost se datorează faptului că „se construiește acum infrastructura care va susține întregul serial” și că studioul intenționează ca serialul să devină un eveniment global (evident, o replică la GoT, am zice noi – și bine fac). În plus, contractul a fost deja reînnoit și pentru un al doilea sezon.

Nu se știe când va va fi lansat – cândva în acest an. Serialul – care nu are încă un nume oficial (nu va fi LOTR) – va fi plasat în cea de-a doua eră a legendarei lumi a lui Tolkien și va urmări ascensiunea unei forțe întunecate în Pământul de Mijloc, pregătind evenimentele din trilogia Stăpânul Inelelor.

Mult, mult mai multe detalii despre serial vi le-am oferit în acest articol – link.


sursa: tor.com

ilustrația principală © New Line Cinema (trilogia Lord of the Rings) – actorii din imagine nu au legătură cu distribuția serialului

%d blogeri au apreciat: