Știri

Tim Burton va filma „Familia Addams” în România!

Tim Burton, celebrul regizor nominalizat la Oscar pentru Corpse Bride şi Frankenweenie (bine-cunoscut pentru o listă foarte lungă de filme precum Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Alice in Wonderland, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory, Planet of the Apes, Sleepy Hollow, Beetlejuice ori Batman), pregăteşte un serial live-action Familia Addams/ Addams Family, produs de MGM Television şi Netflix.

Scenariul va fi scris de Alfred Gough şi Miles Millar, creatorii Into the Badlands, care vor fi coordonatori şi producători executivi, iar Tim Burton va regiza şi va fi producător executiv.

Iar filmările se vor face… în România! Mai exact la studiourile Buftea şi, se pare, la Castelul Bran şi la Castelul Peleş. De altfel, Burton a mai fost pe la noi: în 2016 a vizitat Castelul Bran alături de actorul său preferat (și al nostru, nu?), Johnny Depp.

Distribuția viitorului serial nu a fost anunțată încă, așa că nu știm dacă vom avea parte de vedetele deja cunoscute sau de fețe noi. Evident, data de lansare nici atât nu e cunoscută.

Anjelica Huston: how we made The Addams Family | Anjelica Huston | The  Guardian

The Addams Family a început sub formă de bandă desenată, creată de Charles Addams. A fost subiectul mai multor adaptări pentru televiziune, de-a lungul anilor, cel mai popular serial fiind producţia ABC difuzată între anii 1964 şi 1966, cu John Astin şi Carolyn Jones în rolurile principale. Au existat şi două seriale animate, iar în anii 1990, serialul live-action The New Addams Family. Și în 2019, MGM a lansat o animaţie generată pe computer, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Oscar Isaac şi Charlize Theron.

Cât priveşte lungmetrajele, cel lansat în 1991, semnat de Barry Sonnenfeld, a generat încasări de aproximativ 200 de milioane de dolari şi a fost urmat de Addams Family Values, în 1993. În aceste filme au jucat Raul Julia, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci şi Jimmy Workman.


surse: adevărul.ro, hotnews.ro

%d blogeri au apreciat: