Știri

George R.R. Martin a terminat, în sfârșit… un joc (trailer).

Dacă vă întrebați ce va termina George R. R. Martin primul, romanul The Winds of Winter din ASOIAF sau scenariul pentru jocul Elden Ring, tocmai ați primit răspunsul. Și încă o dată, dacă ați pariat pe foarte așteptata a șasea carte din saga Cântec de gheață și foc / A Song of Ice and Fire, ați pierdut.

Joi, în cadrul Summer Games Fest, Bandai Namco și FromSoftware au dezvăluit primul trailer pentru Elden Ring, pe care Martin l-a creat împreună cu mintea din spatele universului Dark Souls, Hidetaka Miyazaki. Și, măcar pe acest front, veștile sunt bune: jocul pare de-a dreptul… epic.

Elden Ring reprezintă revenirea lui Miyazaki și a celor de la FromSoftware la o poveste high fantasy, după cel mai recent joc al lor, Sekiro, care a avut loc într-o Japonie feudală. Deocamdată, noul joc RPG arată ca un Dark Souls vintage: decoruri superbe și înfricoșătoare; arme și armuri medievale; un amestec de mai multe stiluri de luptă posibile; dar și boși enormi și bărboși.

Martin este renumit pentru crearea unor tărâmuri fantastice dense și complexe, a unor istorii și tradiții, exact genul de lucruri pe care jucătorii le vor de la jocurile From Software – iar Elden Ring arată chiar bine!


sursa: nerdist.com

imaginea reprezentativă: poster Bandai Namco/From Software

%d blogeri au apreciat: