Știri

Din 2022, fanii vor putea vizita un Harry Potter-Land nomad… sau îi va vizita el pe ei!

Fix la timp pentru cea de-a 25-a aniversare a publicării romanului „Harry Potter și Piatra Filozofală” de J.K. Rowling (în română o găsiți la editura Arthur – aici), la Institutul Franklin din Philadelphia, Pennsylvania (SUA), se va lansa ”Harry Potter: The Exhibition”.

De la începutul anului 2022, expoziția va oferi o experiență extensivă (și imersivă) a lumii Harry Potter, cu decoruri de film reconstruite, costume originale din serie și medii interactive, pe care vizitatorii le vor putea explora direct. Se va folosi un amestec de tehnologie și recuzită pentru a se crea instalații imersive, care vor „transporta” vizitatorii de la Hogwarts la Ministerul Magiei, Gringotts și altele. De-a lungul traseului, fanii vor putea admira recuzita și costumele reale din filme, în timp ce se vor plimba prin fiecare colț al lumii vrăjitorilor.

Harry Potter Hogwarts

Expoziția va lua startul în Philadelphia, dar apoi va călători în întreaga lume, astfel încât toți fanii să poată sărbători aniversarea nașterii seriei lor preferate de cărți. Data exactă a deschiderii și viitoarele locații ale expoziției nu au fost încă dezvăluite, dar este cert că turneul va ajunge în America Latină, Asia, Africa și da, și Europa!

Potrivit site-ului oficial, expoziția va recrea „momentele, personajele, decorurile și creaturile emblematice” din cărți, filme și chiarși din piesa de teatru ”Harry Potter and the Cursed Child”.


surse: looper.com, fi.edu

%d blogeri au apreciat: