Știri

Încep filmările la Salem’s Lot – și zvonurile despre actori

Ziarul local dintr-un orășel american, Ipswich, Massachusetts, tocmai a anunțat (probabil) vestea deceniului pentru ei: ”Filming will take place in the AnnTiques area of South Main Street for five or six days, town manager Tony Marino told the select board on Monday. The movie planned is ‘Salem’s Lot, a remake of Stephen King’s classic tale about vampires in small-town Maine.” – „Vom avea filmări în zona AnnTiques de pe South Main Street timp de cinci sau șase zile, a declarat luni managerul orașului, Tony Marino, în fața consiliului de administrație. Filmul planificat este Salem’s Lot, un remake al poveștii clasice a lui Stephen King despre vampiri într-un orășel din Maine.”

Deocamdată se știe doar că scenarist (se pare că împreună cu Stephen King), producător și regizor va fi Gary Dauberman (ITAnnabell Comes Home); ce s-a mai aflat este că rolul principal, al scriitorului Ben Mears, i s-a oferit oficial lui Jake Gyllenhaal, dar încă nu știm dacă a acceptat (sperăm că da, este un actor excelent!).

Drept antagonist principal (rolul lui Straker) este vizat Christoph Waltz, dar nu se știe cum decurg negocierile.

Co-producător va fi James Wan (Aquaman), iar filmul este produs de New Line Cinema, care au anunțat proiectul încă din 2019.

Salem’s Lot, romanul horror al lui Stephen King, a fost publicat pentru prima dată în 1975 (la noi e tradus la Nemira, aici). În 1979, a mai fost lansată o miniserie realizată pentru televiziune, în regia lui Tobe Hooper. Cartea a fost adaptată din nou pentru televiziune și în 2004 , de data aceasta cu Mikael Salomon în scaunul de regizor. Remake-ul la care începe acum lucrul va fi film de lung metraj (cinema).

Salems Lot Poster scaled - Reboot of Stephen King's SALEM'S LOT Now Set to Kick Off Filming in Ipswich
afișul miniseriei din 1979

La ediția Armada, descrierea cărții sună cam așa (preluare de pe nemira.ro):

Ben Mears se întoarce în Jerusalem’s Lot ca să afle mai multe despre istoria Casei lui Marsten, un conac vechi ce bântuie numeroase legende locale. Ben se află, totodată, în căutarea unui antidot pentru propriii demoni – și a inspirației pentru o nouă carte.

Dar, când doi băieți intră în pădure și doar unul se întoarce viu, Ben își dă seama că în acest orășel există forțe malefice mai puternice decât își imaginase el.

Numai el și o mână de aliați pot încerca să oprească întunericul ce se lasă peste micul lor oraș natal.


surse: dreadcentral.com, theilluminerdi.com, thelocalne.ws

%d blogeri au apreciat: