Știri

Roland Emmerich a dezvăluit primul teaser pentru ”Moonfall”

Roland Emmerich, binecunoscut pentru filmele sale cu dezastre (Independence DayThe Day After Tomorrow2012), revine cu încă o catastrofă: de data aceasta, acțiunea are loc într-un viitor în care Luna a fost smulsă în mod misterios de pe orbita sa și se îndreaptă spre Pământ.

Scenariul e scris de Emmerich, Harald Kloser (10,000 BC) și Spenser Cohen (Extinction), iar distribuția îi include pe Halle Berry, Patrick Wilson, Donald Sutherland, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor și Carolina Bartczak.

Berry este Jo Fowler, director NASA și fost astronaut, care crede că deține secretul salvării. Singurele persoane care o susțin sunt colegul ei astronaut, Brian Harper (Wilson) și un pasionat de teorii ale conspirației, K.C. Houseman (Bradley).

Moonfall este scris ca începutul unei saga. Ne deschide ușa spre o întreagă aventură epică”, a declarat Emmerich la începutul acestui an, sugerând intenția unei întregi serii.

SF-ul de 140 de milioane de dolari a fost filmat în timpul crizei COVID-19, ceea ce a mai adăugat vreo 5-6 milioane de dolari la buget, niște probleme cu băncile și o întârziere față de plan. Așa că Moonfall va fi lansat de abia la anul, pe 4 februarie 2022.


surse: syfy.com, firstshowing.net

Credit imagine principală: Moonfall (2022 Movie) Announcement Teaser – Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley / Lionsgate Movies YouTube

%d blogeri au apreciat: