Știri

Primul trailer pentru Matrix Resurrections

Au trecut peste 20 de ani de când Neo a ales pilula roșie și 18 de când s-a încheiat trilogia Matrix, dar iată că trailerul Matrix Resurrections îi reunește pe Neo (Keanu Reeves) și Trinity (Carrie-Anne Moss).

Cel de-al patrulea film din serie pare că reia povestea, dar în versiunea în care ar fi ales pilula albastră – cu Neo reintrodus drept Thomas A. Anderson, care a avut vise „care nu erau doar vise” și, în scurt timp, se întâlnește cu Trinity.

Neil Patrick Harris apare ca terapeut al lui Thomas, Priyanka Chopra este văzută citind un exemplar din Alice în țara minunilor, Jessica Henwick are tatuat un iepure și promite să dezvăluie adevărul, iar Yahya Abdul-Mateen II pare destul de… Morpheus. Din păcate, Laurence Fishburne a dezvăluit că lui nu i s-a cerut să se întoarcă în rolul lui Morpheus pentru cel de-al patrulea film. Într-un interviu acordat revistei Collider, Fishburne a precizat că nuare habar de ce a fost lăsat pe dinafară: „Va trebui să o întrebați pe [regizoarea] Lana Wachowski de ce, pentru că eu nu am un răspuns”.

Matrix Resurrections e realizat (tot) de Lana Wachowski (fostă Laurence Wachowski), care a scris și regizat și primele trei filme din franciză – The Matrix (1999), The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions (2003) – împreună cu sora ei (pe atunci frate), Lilly. De data aceasta, co-scenariști au fost Aleksandar Hemon (Sense8) și David Mitchell (Peep Show).

Matrix Resurrections se lansează în cinematografe și în streaming pe HBO Max, din 22 decembrie.


imaginea principală @ Warner Bros.

surse: looper.com, etonline.com

%d blogeri au apreciat: