Știri

Se întrevede un Witcher 4, oare?

Super-lăudați pentru jocurile Witcher și nu-tocmai-lăudați pentru Cyberpunk 2077, polonezii de la CD Projekt Red merg mai departe.

Indicii că vor face un Witcher 4 sunt câteva și vi le-am povestit deja aici (link), dar tocmai a apărut un alt indiciu că se și apucă de treabă concret: au postat un anunț că angajează un ”Open World Designer”. Iar descrierea postului este următoarea: „CD PROJEKT RED caută un Open World Designer (Junior/Specialist) pentru a se alătura echipei noastre din Cracovia. Căutăm candidați cu o creativitate fără limite pentru a umple lumea jocului nostru cu un conținut credibil și captivant, constând în comunități și evenimente pe care le va întâlni jucătorul .

Ceea ce sugerează foarte, foarte clar că e vorba de un RPG și, fiind vorba de „comunități” și „evenimente” între care se va plimba jucătorul printr-o lume de tip ”open world”, sună extrem de tare a fantasy. Ba chiar a ce face un witcher itinerant, dacă ne gândim mai bine. Rămâne de văzut dacă va fi un sequel/prequel propriu-zis sau a un spin-off complet diferit, dar în același univers sapkowskian.

Pe de altă parte, dacă de-abia angajează pentru proiectarea decorului… e evident și în ce stadiu se află: nu s-au apucat nici măcar de fundal. Ei, asta e, va trebui să rejucăm Witcher 3 pentru a 4-a oară și să ne uităm la serial, care apare (seria a doua) în decembrie (trailer și lista de episoade aici – link).


sursa: mysmartprice.com

%d blogeri au apreciat: