Știri

Batman s-a întors (cu trailer HD)

În timpul DC FanDome de sâmbătă, fanii lui Batman au avut ocazia să vadă ieri noi imagini 4K cu Robert Pattinson în rolul cavalerului cu pelerină neagră, alături de Andy Serkis în rolul lui Alfred Pennyworth, Paul Dano în rolul lui Riddler, Jeffrey Wright în rolul lui Jim Gordon, Colin Farrell în rolul Pinguinului și Zoë Kravitz drept Catwoman.

Această versiune de Batman „nu mai are atât de mult control asupra personalității sale”, a spus Pattinson la prezentarea trailerului. „Delimitarea dintre când este Batman și când este Bruce nu este atât de clară ca în cazul altor iterații… Îmi place foarte mult această idee că și-a pierdut o parte din control. Nu a mai definit complet ce este Batman, ci se pierde în el. Ori de câte ori își pune costumul în fiecare seară, nu mai are somn și devine această creatură destul de ciudată.”

The Batman, regizat de Matt Reeves, va fi lansat în cinematografe pe 4 martie 2022, iar pe HBO Max după alte minim 45 de zile. Oricum, mai există două seriale TV din universul Batman în lucru pentru HBO Max, dintre care unul se concentrează pe polițiștii din Gotham PD.

Acest Batman (The Batman) nu trebuie confundat cu alte câteva versiuni ale personajului, care se pare că vor apărea în The Flash, un viitor film cu Ezra Miller în rolul principal. Acel film o să să reunească un multivers de supereroi vechi și noi, inclusiv Ben Affleck în rolul lui Batman din filmele Justice League și Michael Keaton din filmele Batman ale lui Tim Burton.


surse: screenrant.com, cnet.com

%d blogeri au apreciat: