Știri

Cele 16 seriale F&SF planificate de Netflix pentru 2022

Archive 81

Archive 81 Images Reveal a Time-Bending Horror Show on Netflix

Archive 81 îl urmărește pe arhivarul Dan Turner (Mamoudou Athie), care acceptă o slujbă de restaurare a unei colecții de casete video deteriorate din 1994. Reconstituind opera unei realizatoare de documentare pe nume Melody Pendras (Dina Shihabi), el este atras în investigația acesteia asupra unui cult periculos din clădirea de apartamente Visser. Pe măsură ce sezonul se desfășoară în aceste două linii temporale, Dan se trezește încet-încet obsedat de descoperirea a ceea ce s-a întâmplat cu Melody. Când cele două personaje formează o legătură misterioasă, Dan devine convins că o poate salva de la sfârșitul terifiant pe care l-a întâlnit în urmă cu 25 de ani.

From the Cold

Netflix's 'In From the Cold': First Look Ahead of January 2022 Release -  What's on Netflix

În timpul unei vacanțe în Europa cu fiica ei, viața unei mame singure americane este dată peste cap atunci când CIA o obligă să se confrunte cu trecutul ei demult îngropat de spioană rusă, care a fost, de asemenea, produsul unui experiment extrem de secret al KGB care i-a acordat abilități speciale. După ce o serie misterioasă de incidente maniacale și criminale sugerează că cineva cu exact abilitățile ei țintește oameni nevinovați, Jenny (Margarita Levieva) este forțată să iasă din ascunzătoare pentru a-l opri pe acest răufăcător sau riscă să-și piardă familia și noua viață pe care și-a construit-o.

Raising Dion Sezonul 2

Raising Dion (TV Series 2019– ) - IMDb

Raising Dion urmărește povestea lui Nicole (Alisha Wainwright) și a fiului ei Dion (Ja’Siah Young) după ce Dion începe să manifeste mai multe abilități misterioase, asemănătoare cu cele ale unui supererou. La doi ani după ce l-a învins pe Crooked Man (Jason Ritter), sezonul doi îl urmărește pe Dion în timp ce acesta continuă să-și perfecționeze puterile cu sprijinul mamei sale și al lui Tevin (Rome Flynn), antrenorul său Biona, care îi atrage atenția lui Nicole. După ce se împrietenește cu noul elev Brayden (Griffin Robert Faulkner) – un alt copil cu puteri -, se desfășoară o serie de evenimente alarmante, iar Dion află că pericolul încă se profilează.

Alice in Borderland Sezonul 2

Alice in Borderland | Site oficial Netflix

Adaptarea epică live-action a romanului grafic manga de succes a lui Haro Aso, în care tinerii sunt forțați să accepte jocuri pentru a supraviețui în lumea misterioasă Borderland, se întoarce pentru un al doilea sezon pentru a desluși misterele. Ca să se întoarcă în lumea noastră, Arisu, Usagi și tovarășii lor trebuie să abordeze următoarea etapă, unde îi așteaptă jocuri și mai înfiorătoare.

All of Us Are Dead

Watch All of Us Are Dead | Netflix Official Site

All of Us Are Dead este o poveste despre oamenii care sunt prinși într-un liceu unde se răspândește un virus zombi – și despre cei care încearcă să-i salveze – pe măsură ce apar situații extreme și pline de surprize.

Army of the Dead: Lost Vegas

Watch Army of the Dead | Netflix Official Site

Serialul animat relatează povestea de origine a lui Scott (Dave Bautista) și a echipei sale de salvare în timpul căderii inițiale a Vegasului, în timp ce se confruntă cu sursa misterioasă a epidemiei de zombi.

Cyberpunk: Edgerunners

345503 Cyberpunk Edgerunners, Netflix, TV Series 4k wallpaper - Mocah HD  Wallpapers

Serialul animat spune o poveste de sine stătătoare, în 10 episoade, despre un copil al străzii care încearcă să supraviețuiască într-un oraș din viitor, obsedat de tehnologie și de modificări corporale. Neavând nimic de pierdut, el alege să rămână în viață devenind un edgerunner – un mercenar în afara legii, cunoscut și sub numele de cyberpunk. CD Projekt Red, compania din spatele jocului video Cyberpunk 2077, produce serialul, cu o echipă de creație formată din talente din The Witcher 3: Wild Hunt și Cyberpunk 2077.

First Kill

First Kill': Juliette is a vampire who falls in love with the killer in a  new Netflix series – Designer Women

Când vine timpul ca Juliette (Sarah Catherine Hook), o vampiră adolescentă, să ucidă pentru prima dată pentru a-și putea lua locul în sânul unei puternice familii de vampiri, ea pune ochii pe o fată nouă din oraș, Calliope (Imani Lewis). Dar, spre surprinderea lui Juliette, Calliope este o vânătoare de vampiri dintr-o familie de vânători celebri. Ambele descoperă că cealaltă nu va fi atât de ușor de ucis și, din păcate, mult prea ușor de îndrăgit.

Locke & Key Sezonul 3

Locke & Key | Site oficial Netflix

Familia Locke descoperă mai multă magie în Casa Cheilor, în timp ce o nouă amenințare – cea mai periculoasă de până acum – apare în Matheson, cu planuri proprii pentru chei.

Magic: The Gathering

Animated Series of Magic: The Gathering Coming to Netflix

O nouă serie animată de la Entertainment One (eOne), studioul global de divertisment al Hasbro, inspirată de personajele captivante, lumile fantastice și jocul strategic profund din jocul tabletop Magic: The Gathering, care au distrat și încântat fanii de peste 25 de ani.

The Midnight Club

The Midnight Club' Mike Flanagan Series: Everything We Know So Far - What's  on Netflix

Un nou serial horror de Mike Flanagan și Trevor Macy (The Haunting of Hill House, Midnight Mass), bazat pe creațiile autorului de succes Christopher Pike.

Resident Evil

Resident Evil' Netflix Series Details Leak Online

Resident Evil este un serial live-action care va spune o poveste nouă, bazată pe legendara franciză de jocuri video a celor de la Capcom. La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie dezvăluie secretele întunecate ale Corporației Umbrella.

The Sandman

Sandman | Site oficial Netflix

Un amestec deosebit de mit modern și dark fantasy, în care ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda se împletesc perfect, The Sandman urmărește oamenii și locurile afectate de Morpheus, Regele Viselor, în timp ce acesta repară greșelile cosmice și umane pe care le-a făcut de-a lungul vastei sale existențe. The Sandman este un nou serial dark fantasy bazat pe seria de benzi desenate creată pentru DC de Neil Gaiman (Good Omens, Coraline). Gaiman este producător executiv și co-scenarist.

Stranger Things Sezonul 4

Watch Stranger Things | Netflix Official Site

O adevărată declarație de dragoste pentru filmele clasice de gen din anii ’80 care au captivat o generație, Stranger Things este o dramă palpitantă care are loc în orașul Hawkins, Indiana, un oraș aparent normal din Midwest. După ce un băiat dispare în neant, grupul său strâns de prieteni și familie caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente cu miză mare și mortală. Sub suprafața orașului lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, alături de experimente guvernamentale ultrasecrete și o poartă periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru.

The Umbrella Academy Sezonul 3

Watch The Umbrella Academy | Netflix Official Site

În aceeași zi, în 1989, 43 de copii sunt născuți de femei aleatoare, fără legătură între ele, care nu au prezentat niciun semn de sarcină în ziua precedentă. Șapte sunt adoptați de un miliardar care creează Academia Umbrella. În 2019, familia înstrăinată se reunește la aflarea veștii morții misterioase a tatălui lor, dar începe să se fractureze din cauza personalităților și abilităților lor divergente, ca să nu mai vorbim de amenințarea iminentă a unei apocalipse globale. După ce nu reușesc să salveze lumea, frații călătoresc înapoi în timp pentru a scăpa, dar totul merge prost și îi împrăștie în diferite perioade din Dallas-ul anilor 1960. Cinci este ultimul care aterizează, chiar în mijlocul unei catastrofe nucleare, care se dovedește a fi rezultatul perturbării liniei temporale de către grup – încă o dată. După ce se reunesc în cele din urmă și pun capăt apocalipsei din anii 1960, Academia Umbrella se întoarce acasă în 2019, convinsă că a reparat linia temporală și, prin urmare, a împiedicat apocalipsa inițială să aibă loc vreodată. Dar, după un scurt moment de sărbătoare, își dau seama că lucrurile nu sunt chiar așa cum le-au lăsat…

The Witcher: Blood Origin

The Witcher: Everything you need to know about the Netflix prequel Blood  Origin - Global Esport News

Plasat într-o lume a elfilor cu 1.200 de ani înainte de cea a lui The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – crearea primului Witcher și evenimentele care au dus la „conjuncția sferelor”, când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor au fuzionat pentru a deveni una singură.


…iar după ce au anunțat toate aceste seriale, cei de la Netflix au mai adăugat: „și multe altele”. La ce s-or referi? Când vom descoperi, veți afla și voi, pe bloguldesefe.ro 🙂


surse: marketwatch.com, cnet.com, gizmodo.com

%d blogeri au apreciat: