Știri

Se lansează Obi-Wan Kenobi

Pe 25 mai se lansează, pe platforma de streaming Disney+, mini-seria în 6 episoade Obi-Wan Kenobi. Data de 25 mai este cunoscută drept Ziua Războiului Stelelor, anul acesta marcând cea de-a 45-a aniversare a lansării filmului original Star Wars (redenumit ulterior A New Hope).

Cum The Book of Boba Fett tocmai se încheie, golul lăsat în urmă de The Mandalorian chiar avea nevoie disperată de a fi umplut pentru fani, iar serialele Ahsoka, The Acolyte, Lando, Star Wars: A Droid Story și Andor sunt încă în producție. Așa că Obi-Wan Kenobi îl aduce înapoi pe Ewan McGregor în rolul lui Obi-Wan, pe care l-a interpretat ultima dată pe ecrane în Revenge of the Sith, în 2003. Serialul este plasat la un deceniu după Revenge of the Sith și cu nouă ani înainte de evenimentele din A New Hope și urmărește cum semi-retragerea lui Obi-Wan pe Tatooine este întreruptă de o nouă aventură.

Serialul este regizat de Deborah Chow, care a regizat episoade memorabile din The Mandalorian, sezonul 1. Ca scenariu, episoadele au fost scrise de Joby Harold (Army of the Dead, Transformers: Rise of the Beasts) și au mai contribuit Hannah Friedman (Trolls: The Beat Goes On!, Willow) și Hossein Amini (Drive, 47 Ronin).

Pe lângă McGregor, Hayden Christensen își va relua rolul lui Anakin Skywalker, cel mai probabil în flashback-uri, în timp ce Bonnie Piesse și Joel Edgerton își vor relua rolurile lui Beru și Owen Lars. Este probabil ca un nou actor să joace rolul unui Luke Skywalker în vârstă de 10 ani. Roluri suplimentare vor fi interpretate, printre alții, de Kumail Nanjiani (Eternals) și Indira Varma (Rome, Game of Thrones).

Alți membri ai distribuției care au fost anunțați pentru serial sunt Moses Ingram, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell și Benny Safdie.

Trailer deocamdată nu există.


surse: wertzone, scotsman, slashfilm, newsweek.

imaginile © Disney.

%d blogeri au apreciat: