Știri

Ce știm despre LOVE, DEATH + ROBOTS VOL. 3 (+trailer)

Au trecut 3 ani de când a apărut prima serie din serialul SF LOVE, DEATH + ROBOTS VOL. 3  pe Netflix, în 2019, continuat în 2021 cu seria 2. Iar acum, 11 premii Emmy mai târziu… urmează a treia serie. Descrisă de Netflix astfel:

Teroarea, imaginația și frumusețea se combină în noi episoade care se întind de la descoperirea unui rău străvechi până la o apocalipsă comică, spunând povești scurte și uimitoare fantasy, horror și science-fiction cu spiritul și inventivitatea vizuală caracteristice. Love, Death + Robots Volumul 3 va continua să spună povești unice, la fel ca volumele anterioare.

Aceste povești vor include o aterizare pe lună care a mers prost, o apocalipsă într-un cimitir, soldați blocați într-un mormânt bântuit și multe altele. Din punct de vedere vizual, acest nou volum va călca, de asemenea, pe urmele primelor două volume și va explora lumi noi și frumoase în diferite stiluri de animație, de la animație CGI realistă la animație 2-D.

Când se lansează?

Mâine! Adică vineri 20 mai 2022.

Câte episoade are?

Nouă (9).

Are trailer?

Da, aici:

Cu ce sunt episoadele?

Bad Travelling

Debutul regizoral în animație al lui Fincher spune povestea unui velier care vânează rechini și este atacat de un crustaceu uriaș a cărui mărime și inteligență este egalată doar de apetitul său. Episodul include, de asemenea, revoltă, trădare și ventrilocie cu un cadavru.

The Very Pulse of the Machine

În acest omagiu adus legendei BD Moebius, scris de Philip Gelatt și regizat de Emily Dean, „The Very Pulse of the Machine” urmărește o astronaută pe drum spre siguranță în timp ce târăște cadavrul copilotului său, după un dezastru la o aterizare pe Lună. Ea începe să aibă viziuni ciudate în jurul ei, posibil cauzate de drogurile care îi tulbură mintea.

Night of the Mini Dead

„Night of the Mini Dead” este scris și regizat atât de Robert Bisi, cât și de Andy Lyon. Povestea începe cu niște sex obraznic în cimitir și se transformă într-o apocalipsă din centrul Los Angeles-ului până la Vatican.

Three Robots: Exit Strategies

„Three Robots: Strategii de ieșire” este prima continuare a seriei de animație antologică. Scris de John Scalzi și regizat de Patrick Osborne, episodul îi urmărește pe cei trei roboți din primul volum, K-VRC, XBOT 4000 și 11-45-G, în timp ce își continuă călătoria într-o lume post-apocaliptică, încercând să înțeleagă ce a dus la căderea omenirii.

Kill, Team, Kill

„Kill, Team, Kill” este scris tot de Philip Gelatt. Episodul urmărește soldații americani care se confruntă cu un inamic cum nu au mai întâlnit până acum. Jennifer Yuh Nelson, nominalizată la premiile Oscar, revine la regia acestui episod. Nelson a lucrat anterior ca regizor pentru un episod din Love, Death + Robots Volume II intitulat „Pop Squad”.

imagine Netflix, din ep. In Vaulted Halls Entombed

Swarm

Scris și regizat de creatorul serialului, Tim Miller, „Swarm” spune povestea a doi oameni de știință postumani în timp ce studiază o rasă insectoidă. Tim Miller scrie și regizează prima adaptare cinematografică a operei celebrului autor de cyberpunk Bruce Sterling.

Mason’s Rats

Scris de Joe Abercrombie și regizat de Carlos Stevens, „Mason’s Rats” explorează o apocalipsă a șobolanilor în Scoția, în timp ce un fermier morocănos încearcă să se înarmeze împotriva rozătoarelor.

In Vaulted Halls Entombed

Un grup de soldați din forțele speciale întâlnesc un zeu cu o putere străveche și terifiantă în timp ce recuperează un ostatic deținut de teroriști în adâncul munților din Afganistan. „In Vaulted Halls Entombed” este scris tot de Philip Gelatt și regizat de Jerome Chen.

Jibaro

Alberto Mielgo revine pentru a scrie și regiza acest episod. Poate că vă amintiți numele lui Mielgo din munca sa în „The Witness”, un episod din Love, Death, + Robot Volume 1. „Jibaro” spune povestea Femeii de Aur, o sirenă al cărei cântec îi atrage pe bărbați spre sfârșitul lor, dar farmecul ei se lovește de un zid atunci când nu reușește să farmece un cavaler surd și dezvoltă o fascinație pentru el.

Va exista seria 4?

Netflix nici nu a prelungit contractul, nici nu l-a anulat. Deci, cel mai probabil (însă neoficial), da – vor continua.


surse: inverse, polygon, collider

imaginea reprezentativă: Netflix

%d blogeri au apreciat: