Știri

7 jocuri SF în pregătire (cu gameplay reveal și imagini la Starfield)

Ce o să ne mai jucăm SF în viitorul apropiat? Iată câteva idei pentru gameri:


RIPOUT

RIPOUT 4

Anunțat foarte recent, jocul de la Pet Project Games se bazează pe lupta cu inamici care se transformă în mod constant (shapeshifters), iar principalul punct de atracție este fidela Pet Gun, care poate lua diferite forme în funcție de nevoie.

Se lansează în 2022.

Deliver Us Mars 

Deliver Us Mars 6

O continuare a jocului Deliver Us The Moon, următorul joc al dezvoltatorului KeokeN Interactive va fi o aventură SF epică în care jucătorii trebuie să descopere un mare mister în spatele dispariției unor nave ARK Colony.

Atomic Heart

Atomic Heart

Amplasat într-o versiune alternativă a anilor 1950, în care știința și tehnologia au atins noi culmi, Atomic Heart îi pune pe jucători să lupte cu o varietate de creaturi mortale care atacă omenirea.

Se lansează în 2022.

Dead Space Remake 

dead space remake

Dezvoltat cu ajutorul Unreal Engine 5, acest remake va fi o recreare fidelă a clasicului și celebrului survival horror din 2008.

Se lansează în ianuarie 2023.

System Shock Remake

system shock remake

Un alt remake al unui clasic survival SF: jucătorii se vor confrunta din nou cu inteligența artificială ostilă SHODAN, în timp ce își vor folosi gama largă de arme și abilități pentru a depăși obstacolele pe care acesta le va arunca împotriva lor.

Mass Effect 5

next mass effect

După o scurtă pauză în urma lansării dezastruoase a jocului Mass Effect: Andromeda, Bioware revine din nou la franciză – și dacă sunteți și gameri și sefiști, nu e cazul să vă spun ce este ME. Nu există prea multe informații în ceea ce privește gameplay-ul sau calendarul de lansare, dar știm că este construit cu ajutorul tehnologiei Unreal Engine 5.

Starfield

Starfield - VASCO

Viitorul Starfield de la Bethesda Softworks este cu ușurință unul dintre cele mai așteptate jocuri din acest moment, chiar dacă se lansează de abia în prima jumătate de 2023.

Starfield este plasat în anul 2330, după ce omenirea s-a extins în spațiu și a colonizat numeroase lumi, dar a oprit eforturile de explorare pe scară largă în spațiul necunoscut. Inițial, ești un operator solitar cu propria navă spațială, Frontier, pe care o folosiți pentru joburi mărunte. La începutul jocului primești o ofertă de a lucra pentru Constellation, ultima organizație care încearcă să desfășoare eforturi de explorare. Constellation a descoperit artefacte de origine posibil extraterestră și vrea să-i ajuți să găsească mai multe. Totuși, așa cum este normal pentru un joc Bethesda, puteți alege să vă alăturați altor facțiuni (United Colonies, Freestar Collective sau Crimson Fleet) sau să ignorați cu totul facțiunile și să porniți pe propriul drum. Ca de obicei, există o poveste centrală pe care o puteți urma sau ignora, precum și un număr vast de misiuni secundare și misiuni generate de IA.

Poți personaliza Frontier, sau poți renunța la ea și să îți iei o nouă navă spațială, sau chiar să îți proiectezi propria navă spațială de la zero. Poți recruta membri ai echipajului pentru nava ta pentru a-i îmbunătăți eficiența și abilitățile.

Poți înființa avanposturi pe diferite planete, cu diferite obiective, inclusiv colectarea de resurse sau apărarea unor zone importante. De asemenea, poți recruta membri ai echipajului pentru baze și construi apărări pentru acestea. Există o interfață elegantă pentru construirea bazelor (un sistem de proiectare complet, în loc să trebuiască să te plimbi și să plasezi totul manual). În timpul jocului, poți rătăci ca să saduni resurse, inclusiv să folosești un laser minier pentru a obține minerale (stil ME2, probabil).

Cea mai mare surpriză este amploarea jocului. Există mai mult de 100 de sisteme stelare cu mai multe planete în fiecare sistem, pentru mai mult de 1.000 de planete vizitabile în total. Poți ateriza oriunde pe o planetă și poți înființa baze, explora sau aduna resurse.

Și iată și un gameplay reveal, în care vedeți exact cum arată de fapt jocul:


surse: wertzone, gamingbolt.com (art. 1) și gamingbolt.com (art. 2)

%d blogeri au apreciat: