Știri

Witcher S3 NU apare în iulie, Stranger Things primește un spinoff și LotR serialul are un nou trailer (sau nu)

Să începem cu veștile proaste: cu toate că se zvonea că în iulie apare noul sezon din Witcher pe Netflix, vestea a fost infirmată: de-abia sunt în toiul filmărilor.

Vara aceasta va fi una destul de bună pentru fanii serialelor fantasy, pentru că ies House of the Dragon pe HBO (în august, prequel la GoT) și The Lord of the Rings: The Rings of Power la Amazon (în septembrie), dar celebrul serial dark fantasy (cu Henry Cavill în rolul lui Geralt de Rivia, Freya Allan drept Ciri și Anya Charlotra în rolul vrăjitoarei Yennefer din Vengerberg) se mai lasă așteptat, în pofida zvonurilor.

De fapt, se află în prezent în plină producție, filmând în Europa un sezon care se anunță mai ambițios ca anvergură, bazat pe romanul Vremea disprețului de Andrzej Sapkowski (a patra carte din serie), dar și din Sângele Elfilor (din moment ce Cavill tocmai a filmat 2 săptămâni de scene de acțiune desfășurate în ruinele elfe din Shaerrawedd). Având în vedere că mai urmează și post-producția bogată în efecte speciale, e puțin probabilă chiar și o lansare în decembrie – mai degrabă în 2023…

Vă puteți totuși consola anul aceasta cu Blood Origin, unde witcher de serviciu va fi Laurence O’Fuarain (din Vikings) – o mini-serie prequel de 6 episoade, deocamdată așteptată în decembrie.

Pe de altă parte, serialul SF cu succes la fel de mare la public Stranger Things și-a lansat recent o nouă serie (a patra), iar Netflix a anunțat că a aprobat și proiectul unui spinoff, realizat tot de producătorii Matt și Ross Duffer. Ei tocmai și-au înființat Upside Down Pictures, unde să facă seriale pentru Netflix, și o să se apuce de un nou serial live-action (cu actori) în aceeași lume cu Stranger Things, scris tot de ei (dar și de o adaptare a Talismanului lui Stephen King, o carte de altfel foarte bună, sau alta a celebrelor BD manga japoneze Death Note).

Nu au fost oferite deocamdată alte detalii despre poveste, distribuție sau personaje (ori eventualele crossover).

Iar pe final, în caz că sunteți interesați de serialul LotR Rings of Power de la Amazon, probabil cel mai costisitor proiect fantasy făcut vreodată (”so far!” vorba lui Homer Simpson), aceștia tocmai au lansat un nou teaser. Într-un mod bizar însă, cu doar 15 secunde pe Youtube, restul trailerului (1 minut) fiind disponibil doar la ei pe site, unde trebuie să fii logat cu user Amazon ca să îl vezi.

Următorul trailer iese pe 14 iulie, dar dacă e și pentru popor sau tot doar pentru abonați… ei știu. Eu personal oricum nu pot spune că mi-ar păsa, sincer, fiindcă m-am lămurit deja din primul trailer, dar poate voi sunteți curioși…

Mai jos teaserul la trailer, cel de 15 secunde:


surse: primevideo, guardian, inquierer, winteriscoming, gamerant, netflixlife

%d blogeri au apreciat: