Știri

10 seriale SF anulate din 2022

Iată 10 dintre serialele SF care anul acesta nu au mai fost prelungite cu noi sezoane (ele sunt mai multe, în engleză le găsiți pe syfy.com, de unde le-am preluat, dar aici le-am ales doar pe cele clar SF).

O să plângeți după vreunul? După care?


THE EXPANSE

The Expanse 606 PRESS

După 6 sezoane, Expanse se termină – deși mai sunt 3 cărți din seria space opera de la James S. A. Corey care nu au apucat să fie adaptate.

LOST IN SPACE

Lost in Space Season 3

Serialul Netflix Lost in Space s-a terminat după 3 sezoane – aici producătorul Zack Estrin susține că așa a vizat din start. O fi adevărat? Numai el știe. 

COWBOY BEBOP

COWBOY BEBOP Still

Așteptat de multă lume ca adaptare după un anime celebru, Cowboy Bebop a fost și criticat atunci când a ieșit, tot de multă lume. Nu a atras nici destui privitori, așa că nu va exista un sezon 2.

SNOWPIERCER

Snowpiercer PRESS

Se va încheia după sezonul 4, după fuziunea dintre WarnerMedia și Discovery. 

RAISED BY WOLVES

Raised By Wolves HBO MAX PRESS

Serialul HBO Max al lui Ridley Scott, deși mai degrabă lăudat de critici și mulți privitori, nu o să mai primească vreun sezon 3.  Se pare că de vină e aceeași fuziune, unde noul management vrea să taie 3 miliarde de dolari din bugetul de producție…

ANOTHER LIFE

Another Life Katee Sackhoff Netflix

Serialul nu a rulat decât 2 sezoane, dar nici de critici bune nu a avut parte. S-ar putea să existe o legătură…

THE WALKING DEAD

A still from The Walking Dead 1016

După 12 ani și 11 sezoane și lăsând în urmă câteva alte seriale în același univers, poate că aici nu e tocmai o tragedie.

THE TIME TRAVELER’S WIFE

Adaptarea cărții de Audrey Niffenegger a rulat doar un sezon pe HBO. Și gata. De ce oare? 

ARCHIVE 81

Archive 81 NETFLIX PRESS

Netflix a anulat acest serial la doar două luni după lansare, deși prima serie lasă povestea în suspans (și se pare că a avut oarecare succes la fani – cel puțin așa zic ei…).

SPACE FORCE

Space Force

Cu toate că-l are ca vedetă pe Steve Carell, și acest serial SF oarecum bizar ca abordare s-a stins după numai două sezoane.


sursa: syfy

%d blogeri au apreciat: