Știri

Cavill pleacă din Witcher!

Filmările la sezonul 3 s-au încheiat (apare în vara 2023) și Netflix a dat undă verde pentru viitorul sezon 4, dar… acesta va fi fără Henry Cavill!

Mai exact, rolul Geralt de Rivia va fi preluat de Liam Hemsworth, fratele mult mai celebrului Chris Hemsworth („Thor”). Pe fratele mai puțin faimos (și care va deveni vânător de monștri) îl știți din Jocurile Foamei (Hunger Games), unde era personajul Gale Hawthorne.

Și nu, nu va fi alt witcher, va fi chiar Geralt.

Părerea mea? Penibil. Nu am nimic cu omul (cică și el e fan Witcher), dar pe bune că nu are față de Geralt…

Revenind la Cavill, pretextul oficial este că revine în rolul lui Superman, pe marile ecrane – în rol principal într-un film Superman propriu-zis și în roluri secundare în alte filme cu super-eroi.

Cauza bănuită că ar fi cea reală e faptul că în timpul liber Cavill e real mare fan al cărților lui Sapkowski și al jocurilor, motiv din care s-ar fi certat cu producătorii de mai multe ori (pentru că, evident, aceștia nu respectă lore-ul original) și chiar i-ar fi forțat să rescrie unele scene. Așa că, până la urmă, ori lui ori lor li s-a luat de meciuri…

Și probabil e ceva adevăr, din moment ce unul dintre scenariști (Beau DeMayo) și-a dat și el demisia, cu acuza publică despre restul echipei (de scenariști și producători) că nu doar că nu erau fani ai seriei, dar chiar disprețuiesc fățiș cărțile și jocurile și făceau frecvent mișto de ele.

Implicit, aș zice eu, și de noi, fanii…


surse: gamerant, hollywoodreporter, wertzone, polygon

%d blogeri au apreciat: