Știri

Serialul God of War: producător de la Roata Timpului, scenariști de la Expanse

Vă enumeram în articolul de aici 10 jocuri pe cale de a deveni seriale TV și iată că deja apar detalii despre primul!

Prime Video (postul meu preferat pe SF&F, sincer vorbind) a confirmat azi semnarea contractelor pentru un nou serial fantasy, adaptare a jocului God of War. Cel din 2018, deci va fi despre zeii nordici (cel din 2005 era despre mitologia greacă, dar este păstrat Kratos):

Serialul îl urmărește pe Kratos, Zeul Războiului, care, după ce fuge de trecutul său însângerat din Grecia antică, își agață armele pentru totdeauna în tărâmul nordic Midgard. Când îi moare iubita soție, Kratos pornește într-o călătorie periculoasă pentru a-i împrăștia cenușa de pe cel mai înalt munte din lume, împreună cu fiul său înstrăinat – ultima ei dorință. Kratos își dă seama curând că această călătorie este o adevărată misiune epică, una care va pune la încercare legăturile dintre tată și fiu și îl va forța pe Kratos să se lupte pentru soarta lumii cu zei noi și monștri.” (descrierea oficială de la Amazon)

Jocurile originale God of War și-au început povestea în Grecia antică, când Kratos, un războinic spartan feroce poreclit Fantoma din Sparta, l-a ucis pe Ares și a devenit noul zeu al războiului. God of War din 2018 a reînnoit franciza cu o poveste mult mai încărcată emoțional despre Kratos care își lasă în urmă viața de violență și își întemeiază o familie în Midgard, ceea ce îl conduce la tot felul de conflicte cu zei și monștri nordici, inclusiv Odin, Thor și valkiriile. Un trailer la cel mai recent (foarte lăudat) aveți aici:

Producător la serial va fi Rafe Judkins, care a realizat serialul fantasy Roata Timpului (Wheel of Time, după romanele lui Robert Jordan, publicate și în română), iar scenariul va fi scris de echipa de la SF-ul Expanse (după seria lui „James Corey”, tradusă la Paladin).

Castingul nu s-a făcut încă, deci nu știm actorii; deocamdată Christopher Judge (vocea din joc) și-a exprimat dorința de a-l juca și pe ecrane, dar rămâne de văzut.


surse: tor.com, ew.com

%d blogeri au apreciat: